onsdag 18. februar 2015

Første skoledag

I dag er det jeg som har innlegg i Project Life i Norge bloggen :)

 Jeg har tatt tak i spesielle anledninger i det siste .... anledninger som jeg veldig gjerne vil ha med inn i albumet til ungene. I og med at jeg har mange bilder av hver anledning så har jeg syntes at det var litt vanskelig å lage en lo av dem, men nå som jeg har begyndt med Project life har det blitt så mye enklere :) Det at man kan ta med så mange bilder i hver serie, er en av de tingene som jeg elsker med Project life. En annen ting som gjør at jeg liker Project life er at det ikke blir pynta "så høyt" .... jeg scrappa bare lo er før, med masse blomster og stæsj, noe som fører til at man ikke får særlig mange lo'er i hver album, men alle Project life sidene mine er forholdsvis "flate" så jeg får fylt opp albumet mitt med maaaange sider :)

 Jeg har i det siste sett en del rundt om på nett at mange lager sine egne "dotter" så denne gangen har jeg selv prøvd meg på dette. Plasserte en haug med perler på stekeplaten og satte de i ovnen. Av de perlene jeg testa var det ikke alle som ble like vellykka, men en de fleste ble det :) 
                                                                            
                                                                             Før:

                                                                            Etter:

Mine "dotter" ble litt store, men uansett kult med egenprodusert pynt på sidene mine :)


Her var planen å la hode stikke utenfor lommen, men i og med at jeg lagde en dobbelside så brukte jeg "baksiden" på lommene, så egentlig så ville hode til Leander bli gjemt bak kortet ovenfor. Men noen gang må man bare slippe fantasien løs :) Jeg tok en skalpel og skjærte et lite snitt i lommen og dytta hode inn i det snittet ... dermed ble hodet på riktig side :) 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar