onsdag 17. mars 2021

Hurra for deg

I det siste så har jeg prøvd meg på diverse prosjekter som jeg ikke har lagd før. Litt gøy å utfordre seg selv litt, og samtidig teste ut masse som jeg synes andre har lagd og som jeg synes er fint. 
Jeg har laget easel-card en gang før, men har aldri laget et easel-kort formet som en hatt før. Men nå kan jeg krysse av for at jeg har prøvd det også.

Jeg har ikke sirkel-dies enda, så måtte bruke passer og klippe ut, sirklene er derfor ikke 100% jevn i kantene, så mulig det plutselig dumper noen sirkel-dies ned i postkassen min med hvert.
Fjærene var noe av den første pynten jeg limte på, men når jeg var ferdig med å pynte så angra jeg meg litt for å ha limt på de fjærene, men da var det for sent å ta de av.
Så alt i alt ikke 100% fornøyd, men som første forsøk ble jeg greit nok fornøyd.
 Jeg velger å levere dette til disse utfordringene:

Crafty Hazelnut's patterned paper - March Challenge - Patterned paper
Ally's Angels - Challenge #44 - Anything goes
Cute card Thursday - Challenge 677 - Celebrate!
Crafty Friends Challenge - Challenge 150 - Happy Birthday
Love to craft - Challenge #56 - Anything goes

5 kommentarer:

 1. OH MY WORD! This is just AWESOME and absolutely beautiful! Thanks so much for joining in the fun at our Sisterhood of Crafters challenge! Good Luck and we hope you’ll come back often.

  Darlene
  SISTERHOOD OF CRAFTERS
  DAR’S CRAFTY CREATIONS
  Please stop in for a visit!

  SvarSlett
 2. Beautyful card , I love the color and nice flowers ,
  Be your follower be mine to , nice weekend
  Greetzz Epie xx

  SvarSlett
 3. Wow, wow, wow! I just love everything about this gorgeous card! Thank you for playing with us at the Sisterhood of Crafters Challenge and hope you can join us again soon.

  SvarSlett
 4. Amazing card, thank you for joining us at the Crafty Friends challenge, xxx

  SvarSlett
 5. Stunning easel card, so well made! Thank you so much for sharing with us at Love to Craft Challenge. We hope you continue to play with us!  XOXO, Aimeslee LTCCB DT http://paper-paisleys.blogspot.com/

  SvarSlett